Free Blender 3D Tutorials / ebooks in PDF format

Support BlenderCourse.com with your donation!

BlenderCourse Basistechnieken V2 voor Blender 2.78a

In april 2020 ben ik begonnen met het opnemen van nieuwe Blender 2.8 video tutorials. Deze worden op het Bas on Tech NL YouTube kanaal gepubliceerd. Zorg dat je je abonneert om op de hoogte te blijven van nieuwe video's.

Course beschrijving

Het originele BlenderCourse Basistechnieken boek stampt uit 2006. Sinds Blender 2.60 is de interface compleet vernieuwd. Dit zorgde ervoor dat BlenderCourse Basistechnieken praktisch onbruikbaar werd. Om deze reden heb ik besloten BlenderCourse Basistechnieken compleet te herschrijven zodat deze met de Blender 2.60 interface gebruikt kan worden. De laatste versie is BlenderCourse Basistechnieken V2.2.

BlenderCourse Basistechnieken V2.2 is een gratis PDF e-book met meer dan 120 pagina's aan oefeningen leert het je Blender 3D. Deze course is geschikt voor iedereen die met een computer kan werken. Je wordt stap voor stap door de oefeningen geholpen. De grote hoeveelheid aan screenshots zorgen ervoor dat je elke stap zelf kunt uitvoeren. Naast het e-book in PDF formaat, biedt BlenderCourse je alle bronbestanden, op deze manier kun je altijd de oefeningen maken mocht je in een bepaald hoofdstuk vast komen te zitten.

Elk hoofdstuk sluit af met een "uitdaging". Deze uitdaging is een screenshot van het uiteindelijke resultaat. Het doel van de uitdaging is om dit screenshot in Blender na te maken. Hierbij dien je gebruik te maken van de technieken welke je tot dusver hebt geleerd. Mocht je vastlopen dan zit er bij BlenderCourse de .blend bestanden zodat je kunt uitvinden hoe je de uitdaging kunt maken.

Course onderwerpen

Course shots

House Pill Landscape Chair Material Material

Course materiaal

Voor docenten

Mocht u BlenderCourse in een van uw lessen / colleges gebruiken, dan zou ik het waarderen als u een e-mail stuurt. Vermeld hierbij de school / universiteit en de naam van het vak zodat ik u hieronder kan toevoegen.

Download

Download BlenderCourse Basistechnieken V2.2